Stempel intro

Stempel intro

Vakmanschap
Het maken van stempels is een ambacht dat wij serieus nemen. Jarenlange ervaring én kennis van de nieuwste technieken, zorgen voor een hoogwaardig product

Milieu en duurzaamheid
Wij kiezen voor hoogwaardige en duurzame materialen en energiezuinige productieapparatuur voor het maken van uw stempelplaat. Hergebruik van uw oude stempelmaterialen en plaatwerk kan zowel voor uw prijs als het milieu voordelig zijn.
Voor de productie van tekstplaten maken we o.a. gebruik van fotopolymeer, waardoor geen fijnstof vrijkomt. Voor handstempels kunt u kiezen uit natuurlijke materialen, zoals hout of kunststoffen die het milieu minder belasten. Ook voor de kunststof stempelautomaten zijn geavanceerde technieken gebruikt die milieuvriendelijk zijn en een lange levensduur hebben.

Brandstempel om uw spullen te merken
Met een brandstempel of brandmerkstempel is het eenvoudig om uw eigendommen of unieke ontwerpen van uw logo of beeldmerk te voorzien. Dit kan op allerlei materialen zoals hout, rubber, karton maar ook kunnen etenswaren (brood, vlees, banket) een persoonlijk tintje krijgen met een brandmerk. Brandstempels zijn mogelijk in elektrische uitvoering of met gasbrander en met de hand bediend.

Persoonlijk tintje
Ook alledaagse voorwerpen krijgen een persoonlijk tintje met uw unieke stempel. Vraag naar de mogelijkheden om uw ontwerpen, kleding of meubels te personificeren. Maak zelf uw product uniek!

Reclame en promotie
Gelegenheidsstempels op uw promotiematerialen zoals tassen, etuis, omslagmappen, folders, uitnodigingen, kaarten, houten materialen, notitieblokken maken uw wervingsmateriaal persoonlijk. Goedkoop en flexibel: u stempelt nooit teveel, maar naar behoefte.

Professionele toepassingen
Voor diverse beroepsgroepen zijn speciale stempeluitvoeringen uit voorraad beschikbaar (ambtsstempels / accountants / boekhouding / detailhandel / douane / horeca / politie / wegenbouw )

Kleurgebruik
Inkt is er in standaardkleuren, maar door combinatie van inkten kunnen met lasertechnieken meervoudig gekleurde stempelkussens worden gemaakt. Eenmaal gemaakt, zijn deze eenvoudig na te bestellen.

Wees zuinig op uw ontwerp!
Informatie over een eenmaal voor u gemaakte stempel of meerkleurig stempelkussen wordt zorgvuldig bewaard, zodat een nabestelling zelfs jaren later eenvoudig en snel kan worden gedaan. Dit scheelt tijd en geld.

boterstempels / gelegenheidsstempels / datumstempel

  • januari 8, 2018
  • Reacties uitgeschakeld voor Stempel intro