De groene missie

Om steekwoorden als groen, milieu en duurzaamheid kunnen we niet meer heen. Ook V.O.F. deStempel laat zich natuurlijk niet onbetuigd, maar niet alleen vanwege de huidige aandacht voor de problematiek. Wij realiseren al enige jaren een bovengemiddelde bijdrage aan duurzaamheid. Het meest recente voorbeeld is de Green Line serie, die hoofdzakelijk bestaat uit gerecycled materiaal.

Green Line

Colop optimaliseert sinds jaren het productieproces en vervaardigt daarmee producten, die het milieu zo min mogelijk belasten. Met de Green Line gaat Colop nog een stap verder...

De producten uit de Green Line worden hoofdzakelijk uit gerecycled materiaal vervaardigd. Met andere woorden Colop koopt deze materialen in en hergebruikt deze. De gebruikte verpakkingsmaterialen bestaan uit 100% gerecycled karton. Bij de keuze van de producten gaat het om de "bestsellers". Colop biedt drie modellen uit de Printer Line en vier modellen uit de Classic Line aan. De Classic Line modellen worden uitgevoerd met een geolied handvat, dat het product om zowel ecologische als om optische redenen iets fraais meegeeft.



 

Snel contact!

Email:
Onderwerp:
Bericht:

Gratis proefdruk

Online Catalogus